About Me

My photo
just an ordinary guy that u bump into in ur everyday life

Tuesday, April 8, 2008

saye kebosanan

mule2 nak cite psl bende lain...

tapi dah takde mood, sbb dok kat adelaide nih bkan main bosan doooooooowwwhhh.....

takde mamak.....

takde weekly futsal yg diakhiri dgn lepak kat longkang and borak2 smpai mlm....

takde lawan fifa smbel mencaci2 opponent...

takde jerit2 tgk azri maen game fatal frame...

takde frendy, azfar, kay, akim, azri, and buncis utk maen dota.... (syed pon nak ke? ok laa... leh la syed....) hehehe....

xde azfar nak ajar aku maen gitar...

xde dak2 laki nak tgk movie same2....

xde atif yg gedik2...

xde buntal yg ske wat lawak hambar...

xde azfar bapak and shahmi and kay and azri and az utk tgk heroes same2...

xde alip yg sempoi and slambe....

xde... zamir??... xde pon xpe... hahahhahhaa!!

sng cite... xde life....

8 comments:

atif said...

WHOOO!!! nama aku ada XD

*menggedik WTH XD*

lek ah dude, in a few days dah leh gi newcastle =) i think feeling a bit "bored+lonely" affects many of us who goes overseas kot (including me wiwu), kadang2 tak jumpa kawan sekepala, but at the very least you have epul and adib dowh (haha "at the very least" sangat - dah ada dua geng dah best ah tu!! LOL =.=)

epul said...

OOh xper, kewujudan aku x bwk makna xper2

Capik! said...

weh epul! aku tiap2 ari nmpk muke ko laaaa.... kat umah, gi uni, lecture, nseb baek pbl tak same, ceh!

Irving Tan said...

WHAT ABOUT ME?!?!?!

AKU DAH AH SOLE WAKIL ICPU!!!

Wuuu *nanges*

Capik! said...

hahaha! sory irving!! ok ok,,

xde irving yg gile black mages walaopon aku tak paham nape die gile sgt band tuh and xde irving yang kene ban maen futsal hahahahhah!!!

Anonymous said...

rilek la bro, like atif said, life is sumtimes so boring especially ble kt tempat owang.. in order to get rid of that kind of bored feelings, ko bleh la try new things.. like.. playing with penguins?? or dolphins? or whateva types of living things..huahua.. =p hey, ur in aussie!! remember that kay? XD

chill out man!

Anonymous said...

wah. aku kau tak rindu. takpe takpe.

Capik! said...

hehe, anonymous tu sape? cmne nak rindu kalo tak knal pon sape??