About Me

My photo
just an ordinary guy that u bump into in ur everyday life

Tuesday, June 16, 2009

parcels

arini bangun2 je din kate ade 2 parcel menunggu ku di pejabat pos firle plaza, and kat kad tu die kate kol 2 leh dtg amek, aku go kol 2.30 tapi posmen tak habes raun lagi, dok lepak kedai kopi pak samad maen dam kot, binawe pnye orang tua, aku dah ckp dah, pakai spender ata boxer kalau tanak bagi kangkang melecet, degil ah.. skrang sape susah? aku gak yg kene gi pejabat pos lagik skali petang nih, dah ar uncle wong yg jage post office tuh sakit perut tadik, berlari2 die ke tandas sambil menjerit ke anaknye "uuuu aaaa uuuu aaaa aaaa!" sbb anaknye sbnarnye seekor monyet, entah camne la leh sesat jadi anak orang, naseb baek bukan anak haram ataupon lari2 anak mahupon anakonda....

tadi borak2 dgn girlfren ku yg sangat comel, die kate salah satu parcel tu die yg bagi, tapi kene tunggu sbtu baru leh bukak, nih yg takot nih, tah2 die letak kucing bunting dalam tu kot, sbtu ni baru kucing tu beranak, so time tu la baru leh bukak, takpon die tgh masak kek dlm tuh, sbtu baru masak... herm.. musykil musykil... tapi apa2pon, tinkayuh cayang! saaaaayang die! heheeh! so sekarang aku takleh nak setadi sbb asyik dok pikir pasal parcel2 yg menunggu ku di post office, bukannye di putrajaya mahupon jaya jusco. haduih... suspen suspen, bagaikan pen ku yg nak habes dakwat akibat byk sgt menulis sem ni, habes satu buku beb! sebuku roti pon habes, sbb aku lapar pagi tadi, dah la toasted white bread, lagi ar masyuk, tebal woo! bagaikan otak aku yg tebal dan bebal mlm smlm kol 3 pagi, eh, tu pagi, bukan mlam kan? herm....

ok lah, rasenye dah dkt2 3.30 kot, nak gi amek parcel ah, harap2 dah smpai hehehe! chow chin chow!!

7 comments:

Atif said...

AKU RASA DIA LETAK PROFESSIONAL MERCENARY DALAM TU SUPAYA BILA KO BUKAK SABTU TU, DENGAN PENUH SERONOK NAK JUMPA TIGA EKOR ANAK KUCING, SI MAMAT MERCERNARY NI KELUAR PASTU BITCHSLAP KO SAMPAI HABIS - SLAMBANGITYBAM!!!

Habis lah Syafik... ayok, tak tahu... @.@

And what the hell? Asal pukul 2.30/3.30 am? o.O? Kat sini baru 7.25 pm lol o.O

Frendy F said...

this world need moar kitten. period.

Capik! said...

Atif: hahahhh! asal la aku nak gi post office kol 2.30 pagi??? :p kejadian ini berlaku ptg tadi arrr :p

frendy: kesian ko kene period...

adieo said...

gile hyper post ko kali ni, hahaha!

sarah said...

i cant understand a thing u say, kdk.

Capik! said...

hahhaa! tuh la pasal, dah lame tak hyper :D

The Soundaholic said...

HAHAHAHHA.

bengong.

nak satu kucing. hantar ke Tasmania saya bukak hari isnin.

:P