About Me

My photo
just an ordinary guy that u bump into in ur everyday life

Thursday, October 9, 2008

budak kampong mane tah..

i saw this pic of a budak kampong mane tah.. baru beli kreta baru agaknye... kretanye lawa gak ah.. toyota camry rasenye.. engine 2.0, year = '88 ... bleh tahan ar ade spoiler, power steering, power windows.. auto lock and all that stuff.. but perghhh.. tak tahan gmbar die amek gmbar dgn kereta... dah ar kereta murah.. 800aud je.. kalau ferrari takpe ar gak~~ lol!! nih aku tunjuk, korang kenal tak? kalo kenal bgtau aku eh.. nak sound skit.. poyos giler...


22 comments:

Irving said...

CIBAI!!!!!!!!!!!!!!!

KO BELI KETER KE??!?!?!!!! @.@

WTFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF!!!!!!!!!!!!!!

Aku budak Pet mampu beli basikal je ko tau!!!! Dah ah MURAH, BURUK lagitu!!! Tu pun sampai boleh sengkek sebulan akibatnya LOL!!!!

PERGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH GILALA ACHEEEEEEEEEEESEEEEEEEEE!!!!

=D + XD

Atif said...

Entah, aku pun tak kenal this guy. But if I see him (or her?), I promise you I'll stab him with a VERY blunt plastic spoon byk2, ok? Pastu aku GIGIT dia pastu aku cakap kuat2: "YA THINK YA CAN MESS WID ME EH??!!"

Serious tak puas hati seyh, posing2 depan keta >.< Kalau keta je takpe gak, ni siap ada POKOK kat belakang keta tu - geram siot >.<

*fumes*

(WTFLOL!!)

And dude photopostphotopostakunanti jangan lupa!! =p + =D

.hazerq. said...

ish, anak sape la ni. dia ingat dia sorg ade kete? hahahhaha.

kau rase bdak ni share reramai ke, dia sorg je beli? klu share reramai, mmg, pergh, gile bajet aa kan, tangkap gamba sorg2... XD

Capik! said...

lol!!!
Irving: ni aku saving duit dari awal tahun wooooo!! and bkn beli sorang2 share2 la hahaha! pokai ar aku kalau nak beli sorang2 :D

Atif: mak aih. ganasnye ko lol! and yeah, mmg tak puas hati, kalo ye pon nak amek gmbar kereta, takyah ar ade pokok kat blkng kan??? ceh!!! (wth??)

Hazerq: takpe la, dak kampong first time beli kereta kan... :D

Frendy F said...

lol, modified skit kereta to macam kat initial D! Hee, nasib baik blum ada lesen, x payah nak fikir pasal kereta!

idzwan_phoenix said...

ahhahahaha..i'm not exactly jealous when i looked at the pick, offended more like..especially the sunglasses..rase cam nak tembak je, OTT giler..ahhaha

Syed Munawir said...

huh, lawa giler kereta ni.. kalah nimbus! hahahaha

adieo said...

pergh capik, bli kete gak, ko keje ke kat situ? nice gambar, ala2 initial D gitu, hehehe...

enchantress said...

FUCKKKKK!!!!!
I pun beli basikal jer tau!
20 pounds jer pun!!
Dah lah the weather is fucking cold that I always catch a cold by the time I reach my destinations!!!
BRO YOU GOT A CAR!!
The 2nd hand cars here cost around 200 pounds, boleh ahh...
But the petrol costs a limb!


I WANT A FRIGGING 2ND HAND MINI COOPER or VOLKSWAGEN...

DUDE YOU GOT A CAR. D.A.M.N.

Capik! said...

Frendy: ko tak perlu kereta frendy! uni pnye ar dekat! kalo gune kereta gk taktaw la aku nk ckp ape hahah!

Idzwan: LOL!!! hahahha! OTT tu ape weh? lek lek, tak lame lagi ko pun ade kreta gak ah :D

Syed: of coursela.... kereta nimbus tu ape je ponn :p hahah! jgn marah syed, aku banyak kenangan dgn kereta nimbus, tapi bukan kereta nimbus korang ah :D

Adi: haha! tak keje ah, aku saving2 je.. simpan banyak2 pastu beli ah kereta :D

Abir: lol!!! sabar abir!! haha! takpe la, sacrifice la one of ur limbs :p takpon go gali in ur backyard, mane taw ade minyak ;)

zalikha anas said...

u hit the vainpot real hard la man,anyho congrats,i think thats quite a big achievement for u to actually buy ur own car.biarlah share share pon.u shud be bloody proud of urself!

nuar said...

haha.. wait 4 me a..
mmg xterlawan a kerete ko tu..
hahha

muslim said...

kete lawa, mantap..mmm. Nanti tumpangkan aku g cm nk beli ayam...hehe

idzwan_phoenix said...

OTT : Over The Top..hahahaha

Anonymous said...

woh!!!
krete back to the future!!!
juz nak kene tambah enjin terklua kat windscreen blakang jer...hahaha
da ader kete ni, jgn ar kerek ngan dak2 yg xde kete plak~

iqhakim said...

kereta seyh...

kereta je pon...

ek eleh...

*envy envy*

NOT!

Hahahaha

driving elok2.

amadd said...

gle ahh,d 1st car ever u bought hah? co0l :) gewd taste.ble nk bwk jenjalan nih,cant w8,haha,p0yo gle =p weh gle hot picca ko,haha.

tynnie said...

hahaha..
kenal ni. boy , tolong sound sikit budak ni. hahaha...
well..congrats! :)

Capik! said...

Ika: LOL! i'm always this vain :p and thnx :)

Nuar: ko nak beli kreta pe weh? jgn ar beli skyline plak! taw ar jepun kereta murah! ceh!

Muslim: boleh aje ;)

Anonymous: nih same ade syamil or naqib bontot ar nih hahaha!

Hakim: hahahah! nnti aku nak beli kereta ko plak arh, ko tune2 skit pastu tolak kat aku, amacam?

amad: heheh, tuh ah pasal, my first car :D

Tynnie: hehehe, thnx! dah sound dah pon :p

sarah said...

aduhai2, gambar takboleh blah

~Ana~ said...

Nice ride! Bole masuk movie too fast too furios :p

nicky said...

hahaha..aku masuk club 15hb ni :P hehe..eventho rumah dkat ngan uni....