About Me

My photo
just an ordinary guy that u bump into in ur everyday life

Tuesday, October 14, 2008

lalalala... Nice song :)

The Islander - Nightwish

4 comments:

atif said...

Hahaha kamu sedang tension, I can tell! Mari kita berhappy2 sama2

*menari dgn syafik*

Kejap je lagi dowh, pasni balik umah k? =)

Lagu ni sedap btw @.@ I especially like the contrast of an acoustic drive in front of an orchestrated (albeit sparsely so) background - sedap2, saya suka =D I wonder if this is one of those yang ko bagi...

*pegi check*

Capik! said...

lol! wierdly, even though finals dah dekat, i'm not tensed or depressed pon.. i have tons of work tapi still happy.. maybe its the thought that i'm gonna see the faces of those i love not long after this... so skrg ni aku maken semangat nak study :D

btw, aku rase aku tak bagi lagik lagu ni kat ko tapi ade lagu laen from band same yg aku bagi :D

Atif said...

Cripes, my psychic antenna are faulty again (walhal baru hantar kedai =.= Damn communists =.=)

Capik, saya nak lagu ni!! =D + =p =p

(And btw, buat kali ke berapa sudah, saya mahu gedik tentang photopost saya - pegilah tgk pegilah, ada spider yang sgt berbulu =D!! *muka tembok*)

noor.shaheeza said...

lagu ni, the new nightwish, is it?
i thot the vocalist is anette? sapekah lelaki itu? *wonders*